follow Catalog firme » Turism » Agentii turism » Firme excursii delta dunarii » Excursii delta dunarii tulcea
  home     Firme excursii delta dunarii   Excursii delta dunarii tulcea

Excursii delta dunarii

excursii delta dunarii (TULCEA)
Pensiunea anda este situata pe malul lacului cislita si se afla in tulcea pe str forestierului nr 13, dispune de 5 camere cu baie proprie fiecare camera. organizam excursii in delta si inchiriem nave si barci cu motor. va oferim excursii in delta pentru agrement cu salupe sau ambarcatiuni speciale. acestea va permit vizitarea unor canale greu accesibile vaselor cu pescaj mare. calitatea..
0240 *** ***Click aici!
organizari excursii delta dunarii,excursii delta dunarii (TULCEA)
Excursii in delta dunarii cu noi puteti descoperi misterele deltei dunarii. daca doriti cateva zile de neuitat, departe de zgomotul cotidian, de munca si chiar de oameni, noi va propunem o excursie cu vaporasul in inima deltei. veti vedea cele mai bune locuri pentru fotografii, pescuit, inot, cazare, etc. in plus, preturile nu va vor da bataie de cap! convingeti-va! organizam excursii..
0746 *** ***Click aici!
excursii delta dunarii (TULCEA)
Servicii cazare, alimentatie publica, organizare evenimente corporate & private. hotelul organizeaza excursii in natura, agrement si birdwatching in delta dunarii, excursii la manastiri si petreceri campenesti cu foc de tabara si muzica populara, degustari de vinuri, precum si conferinte, lansari de afaceri, cocktailuri, aniversari de firma. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
2405 *** ***Click aici!
excursii delta dunarii (TULCEA)
Complexul cormoran dispune de un numar de 100 camere, respectiv 250 locuri de cazare si ofera o gama larga de servicii, atat celor mai impatimiti pescari cat si celor care vin doar sa gaseasca o oaza de liniste: baruri, restaurante, sali de conferinta, centru internet, sala fitness, salon mic dejun, piscine, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, fotbal), centru de echitatie, biliard, tenis..
0213 *** ***Click aici!